Selecteer een pagina

Werkwijze

Praktische zaken

Werkwijze

Gesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan de Oude Almeloseweg 161 in Borne. Voor mensen buiten Borne is het handig te weten dat de praktijk binnen een paar minuten van de A1 en A35 is gelegen. Naast gespreksvoering in de praktijk is het ook mogelijk wandelend begeleid te worden. Het buitengebied bij Hertme en Zenderen is op loopafstand, het Twickelse bos op 5 minuten rijden van de praktijk.

Het eerste gesprek is een intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld om kennis te maken en je hulpvraag gezamenlijk te onderzoeken. In dat gesprek verkennen we samen wat ik voor je kan betekenen. Op basis daarvan maken we een afspraak voor verdere coachingsessies. 

Kosten

Het particuliere tarief bedraagt 75 euro per consult. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. De kosten zijn vaak (deels) wel aftrekbaar voor de belastingen als er een verwijzing door een huisarts wordt afgegeven. Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing nodig van de huisarts. Dit kan rechtstreeks telefonisch of via de mail. Facturen worden na afloop meegegeven of via de mail verstuurd.

Werkgevers staan in veel gevallen open om verliesbegeleiding en ondersteuning in het rouwproces te vergoeden in het kader van herstel of re-integratie. Hiervoor geldt een ander tarief, dit is voor werkgevers op aanvraag.

Tarieven voor opzetten van lotgenotengroepen, workshops of voorlichtingen op scholen, bedrijven en instellingen zijn eveneens op aanvraag.

Afspraak annuleren

Tot 24 uur voor de afspraak kun je kosteloos annuleren. Bij annuleringen die binnen 24 uur voor de afspraak vallen, wordt 50% in rekening gebracht. Bij bijzondere omstandigheden kan uiteraard een uitzondering worden gemaakt.